Candidatul la alegerile europarlamentare, Victor Negrescu, promite că va încerca să sprijine crearea unor companii care să producă în Reşiţa.

‘Cred cu tărie în faptul că este o prioritate crearea de noi locuri de muncă, iar cuvântul cheie îl reprezintă reindustrializarea. Trebuie să găsim mecanisme prin care, prin fonduri europene, putem aloca fonduri speciale pentru crearea de companii în domeniul producţiei. Din păcate, fonduri europene nu au fost negociate în perioada anterioară, în această direcţie, şi cred că ideea ar fi să sprijinim crearea de companii producătoare, în România şi, de ce nu, în această zonă a ţării’, a afirmat Victor Negrescu.

Victor Negrescu a afirmat că va candida la alegerile pentru Parlamentul European, deoarece, promovează un proiect care se numeşte ‘Garanţia europeană pentru sănătate’, prin care orice european poate avea acces gratuit la servicii medicale, de urgenţă sau de specialitate, în orice stat membru al Uniunii Europene, în care acestea nu există în ţara proprie.

AGERPRES

Leave a reply