Dan diaconescu‘Dacă vom întrece PSD doar şi cu un singur vot, vom avea a doua zi după alegeri, pe 26 mai, cel puţin câteva certitudini: cred că vom avea OTV pe cablu, la Reşiţa, fiindcă sunt sigur că se vor speria foarte tare, ciocoii, de votul dumneavoastră şi de setea dumneavoastră de revanşă, apoi îl vom vedea pe Gigi Becali în libertate, definitiv, deoarece este cererea legitimă a partidului nostru, pe care am depus-o şi în Parlament. Şi vom găsi o formulă, probabil, de graţiere, astfel încât Gigi Becali să fie liber şi vă promit că îl voi aduce şi aici, la Reşiţa’, a declarat astăzi la Reşiţa, Dan Diaconescu, preşedintele fondator al PP-DD.

Acesta s-a aflat pentru a doua oară în judeţul Caraş-Severin, în campania electorală pentru europarlamentare, vizitând în această după-amiază municipiul Reşiţa, unde s-a întâlnit cu electoratul pe care l-a îndemnat să voteze la alegeri poziţia cu numărul 15.

Politicianul a susţinut că o altă dorinţă a cetăţenilor este aceea ca el să devină preşedintele României, însă acest lucru poate fi împlinit doar prin prisma alegerilor din 25 mai. ‘În cazul în care pierdem, cumva, Doamne fereşte, prima poziţie, nu trebuie să ratăm locul al doilea. Suntem foarte sigur de acest lucru. PNL nu poate aduna mai mult de 600.000 de voturi şi, prin urmare, nu cred că putem pierde poziţia a doua, şi, automat, suntem siguri că vom da finalistul pentru 16 noiembrie. Eu candidez pentru prima oară la Reşiţa, pe poziţia a 15-a pe buletinul de vot, iar de la ei candidează nevestele, respectiv amantele. (…). Sunt toate ingredientele ca la 25 mai să puneţi dumneavoastră mâna pe bani şi mai apoi pe putere şi să vă luaţi revanşa pentru tot ce v-au făcut în ultimii 25 de ani’, a afirmat Dan Diaconescu.

Diaconescu le-a spus celor prezenţi în Parcul Tricolorului că, pentru ca PP-DD să câştige, are nevoie de o medie de 30 de voturi în plus pe fiecare localitate, faţă de alegerile din decembrie 2012, ceea ce ar însemna, în opinia lui câte 30 de voturi în minus pentru PSD. ‘Este unicul moment în care poporul poate profita. Înţeleg că imediat după alegerile europarlamentare PSD va face o alianţă politică cu PDL, care nu ştiu cum se va numi’, a susţinut Dan Diaconescu.

Leave a reply