Firma Ţuca Zbârcea & Asociații a câştigat premiile pentru cele mai mari tranzacții care au avut loc pe parcursul anului trecut în piaţa bancară, FMCG şi a materialelor de construcții.

Gala Avocaţilor 2014 a reunit aproximativ 150 de participanţi într-o ceremonie în cadrul căreia, potrivit organizatorilor, au fost premiaţi avocaţii implicaţi în cele mai mari tranzacţii realizate anul trecut pe piaţa locală. Astfel, 16 firme de avocatură au contribuit la finalizarea cu succes a zece tranzacţii pe care publicaţia economică şi de business Ziarul Financiar le-a considerat ca fiind de referinţă.

Din totalul de zece tranzacţii, Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi-a adjudecat trei premii, în recunoaşterea aportului avocaţilor firmei în derularea şi încheierea „celor mai mari tranzacţii” din sectoarele respective, potrivit informaţiilor deţinute de Ziarul Financiar. Astfel, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost premiată pentru „Cea mai mare tranzacţie din domeniul bancar”, şi anume pentru asistarea UniCredit Tiriac Bank la preluarea portofoliului de retail din România al băncii RBS (Romania) Bank.

De asemenea, potrivit datelor Ziarul Financiar, firma de avocatură a fost implicată şi în „Cea mai mare tranzacţie în industria FMCG”, şi anume achiziţia brandului de ulei „Bunica” de la grupul Cargill.

„Cea mai mare tranzacţie în industria materialelor de construcţii” care a beneficiat şi de aportul avocaţilor Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost, în opinia Ziarul Financiar, achiziţia de către fondul de investiţii EEAF a producătorului de vopsea Deutek.

Gala Avocaţilor este un eveniment organizat de Ziarul Financiar pentru a celebra cei mai activi consultanţi pe parcursul anului precedent. La ediţia din 2014, au fost premiate 16 case de avocatură care au oferit asistenţă în cele mai mari tranzacţii din zece domenii, şi anume: pieţe de capital, bancar, imobiliar, retail, farma, agricol, IT&C, FMCG, materiale de construcţii. De asemenea, o altă distincţie a fost acordată pentru „Cea mai mare achiziţie realizată de un antreprenor local”.

 

Leave a reply