Adi TOrma
Fraţii Torma s-au remarcat tocmai prin amploarea afacerilor pe care le-au manageriat şi prin faptul că, până acum, au stat departe de spectrul politic


Au preluat afacerile de la părinţii lor, care aveau un mic magazin de piese auto, reuşind ca, în câţiva ani, să dezvolte o adevărată reţea de magazine cu obiecte de construcţii, fiind cei mai mari importatori de sobe din Serbia, o reţea de transport internaţional de marfă, cafenele şi restaurante, brutării şi finanţând chiar şi echipa de fotbal Minerul Moldova Nouă. Deşi au făcut un deziderat din neimplicarea lor politică, Adrian Torma, cel mai mare dintre fraţii Torma, spune că a venit timpul să facă pasul şi spre politică, preluând şefia PNL Moldova Nouă. Biroul politic al Partidului National Liberal Moldova Noua anunţă că, începând cu data de 29 aprilie 2014, noul preşedinte al filialei Moldova Nouă este Adrian Torma. Această schimbare este direcţia spre care ne vom orienta cu ambiţie, spirit tânăr şi mult curaj“ se arată într-un comunicat de presă al PNL Moldova Nouă.
Mutarea a fost una care a generat discuţii aprinse în comunitatea de pe Clisura Dunării, fapt pentru care am cerut câteva răspunsuri omului de afaceri. Privitor la decizia de a se înscrie într-un partid, Adrian Torma spune că „nedreptatea socială, lipsa de performanţă a clasei politice din Moldova Nouă, m-au făcut să înţeleg că dacă nu ne implicăm, sunt şanse ca situaţia socială şi economică din Clisură să fie în cădere liberă mulţi ani de acum încolo. Rezultatele obţinute până acum în planul profesional, îmi dau puterea şi încrederea că în cadrul PNL voi putea construi o echipă care să se lupte pentru oraşul nostru“. Cât priveşte acţiunile pe care le gândeşte pentru viitorul Clisurii Dunării, Torma spune la rându-i că „este foarte uşor să iţi stabileşti obiective într-un oraş în care, de doi ani, nu avem parte decât de praful de la iazul de decantare de la Moldomin. Actuala administraţie a avut ca principal obiectiv să se laude cu proiecte realizate de pe vremea domnului Chisăliţă. Obiectivul meu pricipal se materializează în jurul schimbării în bine a comunităţii din Moldova Nouă. De acum, vocea PNL Moldova Noua, „vocea drepţilor şi a dreptăţii” se va face auzită în oraş. Este timpul pentru fapte, nu doar pentru vorbe!“ mai spune Torma, care subliniază cu nu s-a implicat politic pentru binele său ci pentru ca oamenilor din oraş să li se facă. până la urmă dreptate, iar vocea lor să fie principalul factor de acţiune în oraş.

Comments

Leave a reply