Home / Banat / Padoc privat la Reşiţa

Padoc privat la Reşiţa

padoc1Reprezentanţii Asociaţiei elveţiene „Wings of Care,, doresc înființarea unui padoc privat în municipiul Reşiţa. În acest sens  împreună cu reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Reşiţa au efectuat o serie de deplasări pentru identificarea unui amplasament pe raza municipiului.O posibilă locaţie a fost propusă în cartierul Doman, însă aceasta aparținea unui proprietar privat. Prin urmare reprezentanţii asociației elvețiene au luat decizia să amenajeze padocul privat într-o localitate învecinată Reşiţei.

Într-o scrisoare transmisă administraţiei locale, asociaţia elveţiană îşi exprimă intenţia de a continua colaborarea cu municipalitatea reşiţeană, propunându-și să adăpostească la noul padoc aproximativ 200 de câini fără stăpân, proveniți de la padocul din Reşiţa, sau capturați de hingheri de pe raza municipiului ori aduși de diverse persoane.

De asemenea, asociaţia WIOCA are în vedere organizarea de târguri de adopţie canină şi a unor cursuri speciale pentru îngrijirea şi protecţia animalelor. În cursul acestei luni reprezentanţii WIOCA intenţionează să revină în România şi să poarte discuţii cu municipalitatea, având în vedere parteneriatul existent între cele două părţi.

Ca

About editor editor

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns