Home / Banat / Seria accidentelor rutiere continuă

Seria accidentelor rutiere continuă

Două minore în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au fost victimele unui alt accident rutier, produs aseară în municipiul Reșița. Cele două fete, care traversau strada, regulamentar,  pe trecerea de pietoni, de pe bulevardul Republicii, au fost lovite de un autoturism, condus de o persoană în vârstă de 49  de ani.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul care conducea un autoturism, din direcția Intim spre Victoria, a acroşat din neatenție cele două minore.În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tinerelor, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internate.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și i s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

About editor editor

Check Also

Asociația Speologică Exploratorii derulează proiectul “RuralKarst” activități care implică comunitățile de tineri în protejarea mediului carstic

Asociația Speologică Exploratorii a demarat proiectul RuralKarst, un proiect implementat la nivel național în perioada …

Lasă un răspuns