Home / Banat / Superkombat World Grand Prix la Reșița

Superkombat World Grand Prix la Reșița

poster Superkombat ResitaDoi dintre cei mai buni luptători de K-1 ai tuturor timpurilor, Jerome Le Banner şi Xhavit Bajrami, vor fi prezenţi, sâmbătă, 12 aprilie, la Reşiţa, la gala Superkombat World Grand Prix pentru a urmări la lucru noua generație de eroi.

Celebru datorită confruntărilor sale epice, dar şi a apariţiilor în mai multe producţii cinematografice, precum Asterix şi Obelix sau Infidelii, francezul Jerome Le Banner (41 de ani) are în palmares 77 de victorii şi 22 de înfrângeri, iar la Reşiţa îl va însoţi pe conaţionalul său Brice Guidon, cel care va lupta în main-event-ul serii cu Raul Cătinaş.

 “Până acum un an şi jumătate m-am antrenat împreună cu Le Banner în Olanda, am fost colegi de sală la Chakuriki. Este o adevărată legendă, dar, din păcate, timpul nu iartă pe nimeni şi acum a venit momenta pentru ca o nouă generaţie să răsară. Mă bucur că ne reîntâlnim, însă îl anunţ să se aştepte să plece dezamăgit. În ring, nu îi voi da nicio şansă lui Guidon”, a spus Cătinaş înaintea confruntării cu francezul de 1,98 metri şi 112 kilograme, care de-a lungul timpului a învins nume precum Rico Verhoeven, Hesdy Gerges şi Petar Majstorovic.

Dacă Le Banner a mai fost în România în urmă cu trei ani, la gala de la Bucureşti, şi chiar e căsătorit cu o româncă, pentru  albanezul Xhavit Bajrami este o premieră, elevul său, slovenul Enver Slijvar, calificându-se pentru Superkombat WGP Reşiţa datorită victoriei obţinute în toamnă, în Italia, la New Heroes. Am citit multă istorie în ultimii ani şi ştiu că Albania şi-a căpătat independenţa datorită unei influenţe puternice a României, aşa că mă simt onorat să vin în ţara voastră. Slijvar este pregătit să facă un meci care să ridice sala în picioare, deşi Sebastian Ciobanu şi-a căpătat o reputaţie de dur”, a spus Bajrami, câştigătorul turneului K-1 de la Fukuoka, din 1999 şi stabilit în prezent în Elveţia.

Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix I, care costă între 50 și 100 de lei, pot fi achiziționate de la Sala Polivalentă din Reșița și Bazinul Olimpic, dar și din rețeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Orange și Vodafone din toată țara. Toate încasările vor fi donate cazurilor sociale din Reșița, dar și Centrului Olimpic de Box.Evenimentul, programat să înceapă de la ora 20,00, va fi transmis în România, în direct, începând cu ora 21:00, pe Sport.ro, iar imediat după miezul nopții, în reluare, pe Pro TV. La nivel global, gala va putea fi urmărită în direct în 83 de tari prin intermediul Eurosport. Programul complet al Superkombat WGP Reşiţa poate fi vizionat accesând site-ul oficial www.superkombat.com (Publicitate)

 

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns