Drumurile noastre toate…pe Facebook

Drumurile noastre toate…pe Facebook
drum2Drumul județean care leagă localitățile Ciuta-Maciova-Peștere-Constatin Daicoviciu, din județul Caraș-Severin a ajuns subiect de dezbatere și protest pe una din cele mai importante rețele de socializare. Mai mulți localnici din zonă au înființat pagina https://www.facebook.com/pages/Drumul-Ciutamaciovapestere-C-TIN-Daicoviciu, pentru a informa și atenționa și restul cetățenilor din județ și nu numai, despre actuală situație a drumului dintre localități. ,,Dorim cu această pagină de internet, pe care am postat problema noastră să arătăm lumii cât de dezastruos este efectul pe care îl are corupția, la noi din țară. Noi nu mai putem tolera incapacitatea conducătorilor, care nu fac nimic pentru acest județ frumos,, a declarat pentru Știri din Banat, unul dintre localnici.

Oamenii se plâng că în fiecare zi sunt obligați să străbată acest drum județean și de cele mai multe ori ajung cu mașinile la service. Chiar dacă drumul a fost pietruit în urma cu câțiva ani,  datorită faptului că nu au fost bani pentru lucrări de întreținere, în fiecare an gropile reapar și tot mai mari și dese.

Consiliul Județean Caras-Severin a anunțat că în acest an șapte milioane şi jumătate de lei vor fi investiți în drumurile din județ, din care cinci milioane de lei vor fi folosiţi pentru modernizarea drumurilor pietruite, reparații, tratamente bituminoase, reabilitări, consolidări şi întreținere a podurilor. lucrarile au fost amanate pana acum din cauza faptului ca vremea nu a permis derularea lucrarilor de reabilitare a drumului.

Vom mai reveni cu amănunte despre situația acestui drum…drum3

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (4)
Disqus ( )