Arhivă

Olimpiada Națională de Limbi Slave

eleviSăptămâna aceasta, judeţul Caraş-Severin va fi gazda Olimpiadei Naţionale de Limbi materne Slave, respectiv limba maternă cehă, limba maternă sârbă şi limba maternă slovacă.

La olimpiada, ce va avea loc la Colegiul Tehnic din Reşiţa, și a cărei deschidere oficială va fi la Inspectoratul Școlar județean,  vor concura 74 de elevi, din 6 judeţe ale ţării (Bihor, Arad, Sălaj, Mehedinţi, Timiş şi Caraş Severin). Au fost invitaţi să participe la deschidere oficialități ale județului Caras-Severin, dar şi o serie de diplomați din Cehia, Serbia şi Slovacia.Concursul efectiv este programat pt data de 8 aprilie, începând cu ora 10, când elevii vor susţine proba scrisă aferentă fiecărei limbi materne, iar în seara aceleiași zile, de la ora 20 vor participa la un program  artistic în care vor fi prezentate puncte artistice ale  mai multor etnii din Caras-Severin.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor vor fi afişate la Colegiul Tehnic Reşiţa, în data de 9 aprilie, la ora 22,30. Festivitatea de premiere se va desfășura pe data de 10, începând cu ora 9,30, am fost informați de inspectorul școlar Ion Moatăr.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts