dana savuicaSportivii din 8 ţări  vor lupta sâmbătă seară, 30 martie, în Sala Sporturilor din Ploieşti, în gala Local Kombat “România vs Restul Lumii”. pentru o acţiune umanitară, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru Spitalul de Pediatrie.   “În condiţiile în care evenimentul va fi transmis în direct în peste 80 de ţări de pe 5 continente, am stabilit că putem veni în sprijinul autorităţilor prin promovarea contului fundaţiei Copiii Noştri, cea care se ocupă de colectarea de fonduri pentru viitorul spital. Astfel, pe grafica de televiziune, dar şi comentatorii din toate ţările îi vor ruga pe telespectatori să pună umărul la dezvoltarea acestei unităţi medicale”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

 Campania umanitară va fi prezentată din ring de una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, Dana Săvuică, aceasta urmând să fie gazda galei Local Kombat “România vs Restul Lumii” alături de australianul Samuel Gazis. “Am considerat că este o ocazie bună pentru a veni în ajutorul celor mici, ei au cea mai mare nevoie de acest spital. În plus, după discuţia cu Eduard Irimia, am rămas impresionată de proiectul Superkombat, este cu siguranţă produsul românesc cu cea mai mare expunere la nivel internaţional şi sunt mândră că mă alătur echipei”, a spus şi Dana Săvuică.

 Fundaţia Primăriei Ploieşti, “Copiii noştri”, a demarat un amplu program de strângere de fonduri intitulat “Pentru Bine Copiilor”. Toţi banii colectaţi prin acest program vor fi alocaţi pentru sprijinirea înfiinţării, dotării şi funcţionării “Spitalului Copiilor” – viitorul  spital public de urgenţă pentru copii – care va fi dat în folosinţă în vara anului 2015. Spitalul Copiilor va funcţiona în imobilul situat în Piaţa Eroilor nr 1 A, vis-a-vis de Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, imobil. Cei care vor să ajute la înfiinţarea spitalului o pot face accesând Fundaţia Copiii Noştri – Piaţa Eroilor, numărul 1A, 100066, Ploieşti, CIF 31291090, Cont IBAN: RO88BTRLRONCRT0206047801, Banca Transilvania, Sucursala PloieştiBiletele pentru Local Kombat New Heroes “România vs Restul Lumii”, eveniment care deschide sezonul 2014 al circuitului mondial Superkombat, costă 30 de lei şi pot fi achiziţionate de la casele Sălii Sporturilor din Ploieşti. Evenimentul va fi transmis sâmbătă, de la ora 21:30, în direct, în România, de Sport.ro şi în reluare pe Pro TV, în timp ce la nivel global va putea fi urmărit pe Eurosport, urmând să acopere peste 80 de ţări de pe 5 continente. Printre sportivii români care vor urca în ring se numără ploieşteanul Amansio Paraschiv, Ionuţ Atodiresei şi Bogdan Stoica.

Leave a reply