alegeri votVicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde consideră că soluţia optimă pentru alegerile prezidenţiale este ca din partea PNL să candideze Crin Antonescu.

‘Eu consider că aşa este bine, să candideze. Nu cred că vor fi mari surprize la europarlamentare, dar indiferent de rezultatul acestora eu consider că cel mai bun candidat din partea Partidului Naţional Liberal, singurul, de altfel, este Crin Antonescu’, declarat joi, pentru AGERPRES, Sorin Frunzăverde.

Totodată, vicepreşedintele PNL crede că Antonescu are mari şanse să intre în turul al doilea la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Sorin Frunzăverde a fost unul dintre cei care nu a dorit ca USL să se destrame, pentru că, potrivit acestuia, Uniunea Social Liberală era un proiect politic ce oferea României o stabilitate şi care putea să asigure o guvernare coerentă.

‘În acelaşi timp, însă, era complicat să fii la putere, dar să ai păreri ca din opoziţie. În acest sens, clarificarea poziţiei cred că aduce un plus de voturi candidatului Crin Antonescu’, a precizat Frunzăverde. AGERPRES

Leave a reply