Handbal masculin: Echipa CS Caraş-Severin are mari probleme financiare

Handbal masculin: Echipa CS Caraş-Severin are mari probleme financiare

Frunzaverde impreuna cu primarul localitatii Veliko Gradiste, Dragan MilicEchipa masculină de handbal CS Caraş-Severin trece, din punct de vedere financiar, printr-o perioadă foarte grea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

”Nu are nimeni intenţia să desfiinţeze echipa. Dar are datorii, chiar şi la salarii, care cred că au fost un pic supradimensionate, comparativ cu alte echipe din Liga Naţională, însă aşa au fost negociate de conducerea clubului. Din păcate, mediul de afaceri local nu a venit alături de echipă şi nu-i condamn, pentru că nu sunt bani şi, săptămânal, mii de firme intră în insolvenţă”, a afirmat Sorin Frunzăverde.

Echipa de handbal CS Caraş-Severin este susţinută, la momentul actual, în principal de către Consiliul Judeţean, iar începând din decembrie anul trecut, şi de către cele două primării de municipii din judeţ, respectiv, Reşiţa şi Caransebeş.

Atât Consiliul Judeţean, cât şi cele două municipii stau prost la capitolul încasări, şi din acest motiv au apărut respectivele probleme financiare.

”Realitatea este că nu sunt bani. Noi putem să finanţăm această echipă din fonduri proprii şi nu încasăm. Nici noi, nici primăriile. De aici sunt sincopele respective. Nu e vorba de rea-voinţă. Atunci când UCM Reşiţa a plecat, în 24 de ore am preluat echipa şi nu a fost uşor. Primesc orice soluţie, din partea oricui, de a menţine echipa, dar soluţia ar trebui să fie, în special, financiară”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. AGERPRES

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )