Arhivă

Caraş-Severin: Autorităţile caută soluţii pentru stoparea furtului de fier vechi

Reprezentanţii Primăriei Reşiţa caută soluţii pentru stoparea furturilor de fier vechi, fapt pentru care au solicitat şi ajutorul altor instituţii.

razie politie centre colectare fier vechi materiale feroase (1)Primăria Reşiţa a invitat marţi, la faţa locului, reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, Poliţiei, Instituţiei Prefectului, pentru a încerca prevenirea unor astfel de situaţii.

Toate acestea, după ce în noaptea de 15 pe 16 martie în Parcul industrial din Reşiţa s-a produs o pană de curent ce a durat aproximativ cinci ore, timp în care mai multe persoane au smuls gardurile de plasă şi le-au furat.

Reprezentanţii firmei care asigură paza Parcului industrial spun că întâmpină o serie de greutăţi în exercitarea activităţii, având în vedere că se aruncă cu pietre în ei.

Având în vedere comportamentul celor mai mulţi dintre locatarii blocurilor din cartierul Mociur, reprezentanţii Primăriei Reşiţa susţin că nu exclud posibilitatea de a rezilia contractele celor certaţi cu legea.

‘Principalele măsuri care vor fi luate de către Primăria Reşiţa sunt legate de încetarea contractelor pentru cetăţenii care locuiesc în cartierul Mociur, unde se întâmpină foarte des astfel de probleme’, a declarat Valeria Bilţ, directorul Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Reşiţa.

Locatarii acestor blocuri susţin că, în acest caz, vor fi nevoiţi să se mute în alte zone din oraş, unde vor trăi tot din fier vechi, la fel ca şi până acum. AGERPRES

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts