fotbal muncitorul fc caransebesPlenul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin a aprobat marţi, după îndelungi discuţii şi controverse, bilanţul activităţii desfăşurate de la ultima adunare generală şi planul bugetului anual de venituri şi cheltuieli pe 2014.

Începută cu întârziere din cauza problemelor legate de cvorum, Adunarea Generală Ordinară s-a desfăşurat în cele din urmă, la şedinţă fiind prezenţi 34 dintre cei 47 de delegaţi convocaţi. Întâlnirea în plen n-a fost însă una liniştită. Dacă raportul de activitate al Comitetului Executiv a fost aprobat relativ repede, spiritele s-au încins la discutarea bilanţului contabil. Deficitul de aproape 15 mii lei a declanşat încă un meci între actualul preşedinte, Costinel Ristache, şi fostul şef al AJF Caraş-Severin, Adrian Cocoş, cel din urmă acuzând lipsa de transparenţă şi o serie de cheltuieli nejustificate.

Până la urmă, delegaţii prezenţi au aprobat prin vot bilanţul contabil, raportul Comisiei de Cenzori pentru 2013 şi planul următorului buget anual de venituri şi cheltuieli.

Tot marţi, plenul AJF Caraş-Severin a pus la punct şi ultimele detalii organizatorice privind depunerea dosarelor de candidatură pentru Adunarea Generală de Alegeri ce urmează să se desfăşoare pe data de 28 martie. AGERPRES

Leave a reply