Home / Banat / Alexandra Florea a avut parte de o moarte urâtă pentru sufletul său așa frumos!

Alexandra Florea a avut parte de o moarte urâtă pentru sufletul său așa frumos!

Alexandra FloreaGroaznicul accident de la Obreja, în care tânăra Alexandra și-a pierdut viața, a îngrozit un județ întreg. Toți cunoscuții o plâng pe adolescenta de doar 15 ani care s-a stins sâmbătă din viață, în drum spre casă.

Ironia sorții a făcut ca tragedia să aibă loc exact pe drumul de întoarcere de la o acțiune caritabilă în care Alexandra alături de colegii săi voluntari au întins o mână de ajutor bătrânelor singure din Oțelu Roșu, special de ziua femeii. Tinerii făceau parte din Centrul de Voluntariat al Episcopiei Caransebeșului și s-au grupat pentru acțiunea de la Oțelu în patru mașini.

Viteza, neatenția sau lipsa de experiență a șoferului de doar 18 ani au dus la un final tragic. Mașina în care se aflau cei șapte tineri s-a oprit violent într-un copac de pe marginea drumului. Copila de doar 15 ani din dreapta șoferului a murit pe loc. O altă adolescentă, Beatrice, a fost transportată de urgență, în stare gravă, la Timișoara.

Citește mai mult pe http://expressdebanat.ro/povestea-din-spatele-tragediei-in-care-voluntara-de-15-ani-s-a-stins-drumul-spre-a-intinde-o-mana-de-ajutor-i-a-curmat-viata/

About admin

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

One comment

Lasă un răspuns