Victor Ponta il lanseaza pe Mihai Stepanescu la resit (2)Primul Ministru al României Victor Ponta salută votul pozitiv  al  Parlamentului  European privind liberalizarea vizelor de scurtă durată pentru cetăţenii Republicii Moldova posesori de paşapoarte biometrice

 

Primul-ministru al României, Victor Ponta, salută votul pozitiv, de astăzi,  al Parlamentului  European privind liberalizarea vizelor de scurtă durată pentru cetăţenii Republicii Moldova posesori de paşapoarte biometrice.  

De asemenea, primul-ministru este încrezător în finalizarea cât mai rapidă a procedurilor la nivel european, astfel încât cetăţenii din Republica Moldova să poată beneficia cât mai curând de libertatea de circulaţie în spaţiul european.

Premierul României subliniază că liberalizarea vizelor este o măsură pe care România a susţinut-o extrem de activ, prin demersurile sale, şi care va avea un impact foarte concret şi pozitiv pentru societatea Republicii Moldova, pentru fiecare cetăţean.

 Primul-ministru reafirmă şi cu această ocazie sprijinul deplin al Guvernului României pentru atingerea obiectivelor europene ale Chişinăului.

Leave a reply