[fvplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2014/01/IMG_0494.mp4′ width=640 height=360]

innecat lacul mare dognecea

Tânărul de 26 de ani care se afla în maşina care a plonjat sâmbătă noapte în lacul de la Dognecea a fost găsit fără viaţă şi scos cu ajutorul scafandrilor veniţi din judeţele Arad şi Timiş.

Patru tineri aflaţi într-un autoturism de teren au plonjat în noaptea de sâmbătă spre duminică în lacul de la Dognecea. Trei dintre ei au reuşit să ajungă la mal, însă cel de-al patrulea nu a fost găsit.

‘Am venit cu toţii de la discotecă de la Ezeriş iar prietenul nostru a vrut să o viziteze pe prietena lui, din Dognecea. Aceasta nu l-a primit şi s-au certat la telefon. De supărare, când am ajuns în dreptul bisericii, a zis că vrea să moară iar când am ajuns în dreptul lacului, acesta a tras de volan şi am aterizat cu toţii în apă. Am reuşit să ieşim, după ce unul dintre noi a spart geamul. L-am văzut şi pe el când a ieşit, dar după aceea nu l-am mai vazut. M-am întors după el, însă nu am mai putut să-l scot’, a declarat unul dintre tineri.

Atât intervenţia de scoatere a victimei din lac, cât şi cea de recuperare a autoturismului au fost destul de dificile.

Doi dintre tinerii aflaţi în maşină care au reuşit să se salveze au 19 ani iar cel de-al treilea este în vârstă de 16 ani. Maşina de teren este înmatriculată în Anglia şi a fost condusă de unul dintre tinerii de 19 ani. AGERPRES –

Leave a reply