[fvplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2014/01/Dan-Aliosa-Ulici.mp4′ width=400 height=300]

Picture 045Sâmbătă dimineaţa, 18 Ianuarie, la 10 30, Sala Polivalentă din Reşiţa începe revanşa meciului dintre HC Caraş-Severin şi formaţia sârba RK Dinamo Pancevo. Meciul începe ca şi în ziua precedentă în nota de dominare a cărăşenilor, doar că de data asta sârbii sunt mult mai agresivi sportiv dar mult mai calmi tehnic ceea ce le aduce un plus care se vede pe tabela de scor şi ţin aproape de echipa gazdă. Bine coordonaţi din teren, antrenorul jucator Adrian Petrea se ridică şi în această a doua zi la nivelul aşteptărilor celor aproximativ 150 spectatori aflaţi in tribună.
Apărarea gazdelor işi face excelent treaba, ceea ce-i dă un plus şi tânărului Sămînţa care are cateva intervenţii providenţiale fapt care-i trezeşte pe spectatorii din tribună, dar mai ales pe cei din galeria ,,Vulturii Semenicului”. Foarte bun jocul în ambele faze al lui Demis Grigoraş care conlucreză foarte bine cu Vladislav Veselinov. Încurajat mai tot timpul de antrenorul jucător Adi Petrea, sârbul se pare că s-a integrat excelent în echipă, fapt demonstrat şi de scandările spectatorilor. E clar că a fost deja adopat de iubitorii de handbal din Reşiţa. Dacă evoluţiile lui Mişa Rohozneanu nu mai surprind deloc pe nimeni, la acest meci cu siguranţă merită un plus datorită faptului că a jucat cu doar un ochi si jumătate, o jumătate de ochi inchisă datorită marii echimoze din jurul ochiului drept. De la jumatatea reprizei întâi începe să joace şi Turcu. Şi când Turcu joacă, el nu se joacă, dă un plus de încredere şi echipei. Jocul bun al dinamovistilor din Pancevo, se vede încununat pe tabela de scor la sfârşitul primei reprize. Un surprinzator 15-15… sau nu…
Repriza secundă îl prinde în poarta HC-ului pe ,,Paloma” Ionescu care deşi uşor accidentat la o mână işi face iar datoria şi dă aripi gazdelor care se detaşeaza pe tabelă la 4 goluri în minutul 44. Goluri frumoase şi spectacol oferă cărăşenii la acest al doilea meci. Cu un Vaidasigan revenit la o formă bună, cu un Grozavescu grozav de activ, cu acelaşi Nelu Stan bătăios indiferent că-i oficial sau amical. În ultima parte a meciului, îl întâlnim în poarta celor de la HC Caraş-Severin pe Marocico, un Marocico de netrecut, un Marocico cu intervenţii la sacrificiu, fapt ce ridică spectatorii în picioare aplaudându-l la scenă deschisă. Fazele de spectacol handbalistic n-au lipsit în final, un final care-l prinde pe Turcu într-o aeriană şi-un 33-29 meritat. Un joc excelent al baieţilor care ne dau speranţe la un meci bun în cursul săptămânii viitoare la Bucureşti cu altă Dinamo de data asta, Dinamo Bucureşti.
HC Caraş-Severin: Antrenor-jucator Adrian Petrea – Marocico, Ionescu, Sămînţă – Vaidasigan (1 gol), Marta (2 goluri), Grozăvescu (3 goluri), Veselinov (6 goluri), Rohozneanu (4 goluri), Petrea (4 goluri), Turcu (7 goluri), Stan (3 goluri), Grigoraş (3 goluri), Denis Ionescu, Eduard Belchite.
RK Dinamo Pancevo: Antrenori Igor Sulovic şi Goran Besic – Dalibor Breti, Dragoslav Stotilkovic – Nikola Janevski, Veljko Davidovic (5 goluri), Miljan Bunjevce (3 goluri), Branko Radanovic (3 goluri), Marko Petrovik, Predrag Ilic, Milos Petrovic, Stefan Sretenovic (4 goluri), Uros Radosavlevic (4 goluri), Milos Savic (2 goluri), Nenad Ervakanin (4 goluri), Jovan Pupavac, Petar Opacic (4 goluri), Nikola Jakoljavic, Vladan Mircevski.

Dan-Alioşa Ulici

Leave a reply