Aihan_OMER_2/AGERPRES/

Iubitorii handbalului din municipiul Reşiţa vor asista, duminică, la un nou episod al tradiţionalului derby bănăţean dintre CS Caraş-Severin şi Poli Timişoara. Învinsă acasă în debutul actualului sezon, formaţia timişoreană vrea revanşa în faţa unei echipe cărăşene care are, în continuare, serioase probleme de lot.

În Liga Naţională masculină de handbal, etapa a 12-a, prima a returului, programează la Reşiţa cel de-al doilea derby bănăţean din actualul sezon. Primul a avut loc în debutul campionatului, atunci când CS Caraş-Severin se impunea la Timişoara, la o diferenţă de un singur gol, scor 23-22. Deşi au acum avantajul terenului şi publicului propriu, cărăşenii se află în faţa unei misiuni mai dificile decât în tur, şi asta, mai ales ca urmare a problemelor de lot. De etape bune, CS Caraş-Severin nu a putut alinia cea mai bună garnitură, câţiva jucători de bază fiind indisponibili din cauza accidentărilor, iar antrenorul echipei reşiţene se va confrunta cu aceleaşi probleme şi la derby-ul de duminică.

‘Din păcate, lotul este acelaşi, ne lipseşte experienţa lui Pârâianu, determinarea lui Cuciula şi forţa lui Pârvan ca şi extremă. Pe ei am mizat foarte mult în momentul în care i-am oprit în lot, i-am considerat jucători de bază, jucători cheie în acest campionat. Din nefericire, nu putem să avem parte de ei’, a afirmat Aihan Omer.

Alţi doi jucători cu probleme, Vaidasigan şi Marta, ar putea fi apţi pentru confruntarea de duminică. Ilie Vaidasigan s-a antrenat în ultimele zile, iar Tudor Marta a revenit vineri în pregătiri.

CS Caraş-Severin va încerca să compenseze absenţele din lot printr-o dăruire exemplară, spune antrenorul echipei cărăşene.

‘Având în vedere că e un derby de tradiţie, ne vom mobiliza şi vom face tot ceea ce este posibil. Mă refer aici şi la antrenori şi la jucători pentru a ne concentra la maximum pentru a mai obţine încă o victorie în faţa echipei din Timişoara. Acum va fi mai greu, pentru că nici lotul nu mai este acelaşi, iar Timişoara va veni mult mai ambiţioasă ca în prima etapă. Noi ne bazăm, însă, pe publicul spectator, singurul care ne-a mai rămas deocamdată. Noi, din teren, vom juca la sacrificiu, spus între ghilimele’, a precizat Aihan Omer pentru Agerpres.

Meciul CS Caraş-Severin – Politehnica Timişoara se va disputa duminică, de la ora 11:00, în Polivalenta reşiţeană, şi va fi arbitrat de cuplul bucureştean Din-Dinu. Înaintea acestui joc, cărăşenii ocupă locul zece în clasamentul Ligii, cu şapte puncte, în timp ce oaspeţii din Timişoara se afla pe şapte, cu douăsprezece puncte în cont.

Leave a reply