Prima Pagina / Banat / Horia Irimia-secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Horia Irimia-secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

horia irimiaVicepreşedintele PNL Caraş-Severin, Horia Irimia, este, începând de joi, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Irimia a mai fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, între 2007 şi 2008, în perioada guvernării liberale.

‘Sigur, acum Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice are atribuţii sporite, dar am lucrat şi în administraţia locală, şi ca funcţionar şi ca vicepreşedinte al Consiliul Judeţean, ca ales – consilier municipal, precum şi la Cancelaria Prefectului. Deci, ştiu cum se văd problemele şi de pe cealaltă parte a . Sunt onorat că am fost numit în această funcţie şi le mulţumesc colegilor liberali din judeţ pentru încredere şi susţinere’, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul de stat Horia Irimia.

Noul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării speră într-o bună colaborare cu administraţiile judeţene şi locale din toată ţara, indiferent de culori politice. Horia Irimia susţine că va avea întâlniri lunare cu autorităţile judeţene şi locale din Caraş-Severin, din Banat, din Regiunea Vest, atunci când vine în judeţ.

‘Săptămâna viitoare voi putea spune mai multe despre proiectele mele în domeniu, în funcţie de atribuţiile primite, dar sigur că voi promova Programul de guvernare al USL, pentru că, bineînţeles că sunt un reprezentant al USL. Cei ce mă cunosc, ştiu că şi la mine, în Caraş-Severin, am fost un susţinător al USL încă de la începutul anului 2011’, a precizat noul secretar de stat.

Horia Irimia a lucrat până acum la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, unde a fost vicepreşedinte, subsecretar de stat din luna mai 2012, până astăzi. El susţine că împreună cu preşedintele ANPM, Mihail Faca, şi cu cei din compartimentele tehnice, au reuşit promovarea mai multor proiecte de importanţă naţională şi locală. AGERPRES

About elena.frant

Lasă un răspuns