Prima Pagina / Banat / Handbaliștii Ligii Naționale joacă la Baia Mare

Handbaliștii Ligii Naționale joacă la Baia Mare

Aihan_OMER_2Întrecerile Ligii Naţionale masculine de handbal se reiau în acest week-end, după o pauză de trei săptămâni, impusă de programul tricolorilor. Astfel, CS Caraş-Severin va juca duminică, 10 noiembrie, pe terenul formaţiei HCM Baia Mare.

Perioada de pauză din campionatul intern a prins bine cărăşenilor, care au avut timpul necesar pentru refacere. Cu un lot redus numeric, CS Caraş-Severin avea mare nevoie de odihnă, spune antrenorul Aihan Omer.

Din păcate, dintre cei patru jucători de bază accidentaţi, doar unul a putut fi recuperat în timp util pentru meciul de la Baia Mare.

‘Singura veste îmbucurătoare este că Mişa Rohozneanu şi-a mai revenit şi sunt şanse să intre la meciul cu Baia Mare. Dar, cu o floare nu se face primăvară, aşa că vom merge, din nou, pe ambiţia şi dăruirea celor opt-nouă jucători de câmp, care vor încerca să facă un meci bun, astfel încât să câştigăm. Ne dorim foarte mult să acumulăm puncte. Minaur este o echipă agresivă acasă, aşa cum nu e în deplasare, însă, noi credem în şansa noastră, chiar dacă ne lipsesc trei titulari: Petrea, Cuciula şi Pârvan’, a declarat Aihan Omer , antrenorul CS Caraş-Severin.

Lotul cărăşean a plecat încă de vineri spre Baia Mare, astfel încât handbaliştii să aibă la dispoziţie o zi pentru odihnă şi acomodare. Sâmbătă, elevii lui Aihan Omer au în program un antrenament şi două vizionări ale unor jocuri disputate de viitorii adversari.

După şapte etape, cărăşenii ocupă locul opt, cu şapte puncte, în timp ce echipa băimăreană se află pe zece, cu şase puncte în cont.

Jocul HCM Baia Mare – CS Caraş-Severin, programat în cadrul etapei a opta, se va disputa duminică, de la ora 11,00, şi va fi arbitrat de cuplul buzoian Georgian Baducu – Răzvan Voicu. AGERPRES

About elena.frant

Lasă un răspuns