Se preconizează un meci greu, în deplasare, pentru Metalul Reșița

Se preconizează un meci greu, în deplasare, pentru Metalul Reșița

Imagine cu  inceput al meciului de footbalLiga secundă de fotbal programează sâmbătă jocurile etapei a noua, rundă în care Metalul Reşiţa are meci greu, în deplasare, la Gloria Bistriţa.

Înaintea întâlnirii de la Bistriţa, cele două combatante sunt despărţite de un singur punct în clasamentul seriei a II-a.

După succesul de moral repurtat acasă în faţa Mioveniului, ”rossoneri” lui Marian Pană vor fi oaspeţi la Gloria Bistriţa, formaţie care ocupă actualmente ultima treaptă a podiumului, în clasamentul seriei a II-a. În ultimele două jocuri, bistriţenii au înregistrat însă înfrângeri la limită.

Va fi un joc dificil, admite Marian Pană, care speră ca elevii săi să profite de perioada mai puţin fastă a gazdelor de sâmbătă.

”Ne aşteaptă un meci greu, dar eu sunt optimist. Îmi doresc foarte mult să câştigăm cele trei puncte. Întâlnim o fostă divizionară, o echipă bună, dar care în ultimul timp, să zicem că a pierdut puţin ritmul. Noi va trebui să profităm de acest lucru. Fiecare echipă are şansa ei, iar noi vom încerca să dăm tot pentru a îmbunătăţi punctele la – adevăr”, a declarat Marian Pană, antrenorul Metalului Reşiţa.

Înaintea jocului de la Bistriţa, principalul reşiţenilor are la dispoziţie aproape tot lotul. Un singur jucător e indisponibil pentru deplasarea din runda a noua.

”În afara lui Liuba, care are o problemă medicală mai serioasă, ceilalţi au revenit la antrenamente, iar cei care au absentat la meciul de acasă sperăm să îi putem folosi acum”, a mai afirmat Marian Pană.

Jocul Gloria Bistriţa – Metalul Reşiţa se va disputa pe stadionul Gloria, sâmbătă, de la ora 11,00. Înaintea acestui meci, gazdele din Bistriţa ocupă locul trei în clasamentul seriei, cu 14 puncte, în timp ce echipa Marian Pană se află pe locul cinci, cu 13 puncte în cont.

Lotul Metalului a plecat în vineri dimineaţa spre Bistriţa. AGERPRES.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )