E.Oteava de gaz in flacari pe al peleaga resita (4)N Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de investiţii care au constat în înlocuirea de conducte de presiune medie pe străzile Ezerişului, Măgura, Lugojului, Medreşului, Cabana Stejarul, Bocşa Nouă, Bichiştin, Cozia şi Funicularului din oraşul Bocşa, proiectul având ca obiectiv îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă. În valoare de peste 500 de mii de lei, investiţia a condus la modernizarea a peste 9 kilometri de reţea, fiind montate conducte noi, din polietilenă.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de joi, 3 octombrie a.c., începând cu ora 12.00, pe următoarele străzi: Oltului, Dacia, Iosif Renoiu, Dognecei, Godinova, Horea, Negoiului, Crişan, Cloşca, Frunzei, Tudor Vladimirescu, Tata Oancea, Vânătorilor, Târnaveni, Ţarinei, Oituzului, A. F. Radutu, Mărăşeşti, 1 Decembrie 1918, Făgetului, Castanilor, Mihail Gaspar, Tiberiu Botlik, Izvor, Mureşului, Ştefan cel Mare, Cernei şi Braniştei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.  Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:  0800.800.928  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)  sau  0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.

 

Leave a reply