elena udrea baile herculaneDemocrat-liberala Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi Turismului, a făcut vineri o vizită în staţiunea Băile Herculane, pentru a vedea stadiul in care se află proiectele de dezvoltare a zonelor turistice demarate în mandatul său, şi a afirmat să sub semnătura sa au fost atrase 160 de milioane de euro în judeţul Caraş-Severin.

‘Am decis să merg peste tot pe unde, în calitate de membru al Guvernului PDL şi fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, am făcut investiţii care au schimbat în bine viaţa comunităţilor. În Caraş-Severin, de exemplu, sub semnătura mea de ministru au venit peste 160 de milioane de euro. Acum, cu USL la putere, nu a mai venit niciun ban în Caraş-Severin’, a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa.

Lucrările începute pe vremea când era ministru Elena Udrea, fie că e vorba de drumuri, apă sau canalizare, locuinţe pentru tineri ori locuinţe sociale, sunt, acum, toate oprite.

elena udrea baile herculane‘Vin de la Băile Herculane, cea mai veche şi mai frumoasă staţiune turistică balneară românească. Aici toate proiectele sunt oprite. E vorba de proiecte de 35 de milioane de euro, care au mai primit doar 100.000 de lei, ceea ce înseamnă 20.000 de euro într-un an şi jumătate de când există Guvernul USL’, a precizat fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului.

Potrivit Elenei Udrea, nici măcar primarii puterii nu sunt sprijiniţi. Practic, în opinia fostului ministru, actualul guvern ar fi incapabil să sprijine dezvoltarea ţării, să sprijine autorităţile publice locale, dovadă fiind şi protestul Asociaţiei Comunelor şi Oraşelor din România.

‘M-aş fi aşteptat că pretenţiile domnului Frunzăverde, de strateg, de vizionar, au şi o consecinţă în practică. Dânsul este preşedintele Consiliului Judeţean. Dacă a plecat de la PDL ca să fie preşedinte de Consiliu Judeţean la PNL, adică în partea guvernării, mă aşteptam să aducă bani în judeţ, pentru a sprijini dezvoltarea Caraş-Severinului. După ce am plecat eu, nu a mai fost în stare să aducă niciun ban în judeţ, pentru nimic. Speram, dacă tot a plecat după atâta timp din PDL, să o facă nu numai pentru el însuşi, ci şi pentru judeţ’, a afirmat Elena Udrea.

Fostul ministru PDL al Dezvoltării şi Turismului spune că a avut o relaţie foarte bună cu primarii gospodari, indiferent de culoarea lor politică. ‘Nici în vremea noastră nu era uşor să faci rost de bani, dar dacă într-adevăr vrei să rezolvi problemele, îţi pui mintea la contribuţie şi nu pleci în vacanţă la Miami înainte să găseşti soluţii’, a declarat Udrea. AGERPRES.

 

Leave a reply