Accident-in-apropiere-de-RecasTraficul pe drumul naţional DN 7, Arad – Deva, a fost blocat, miercuri dimineaţă, pe ambele sensuri de mers timp de câteva zeci de minute, din cauza unui accident rutier provocat de neatenţia la volan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, comisar Camelia Tuduce, accidentul în care au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism marca Dacia Logan s-a produs pe raza localităţii arădene Toc, aflată la circa 95 km distanţă de municipiul Arad.

”Din cauza neatenţiei la volan, şoferul unui automarfar nu a observat că în faţa sa se află o coloană de autovehicule şi a intrat în plină viteză în autoturismul marca Dacia Logan aflat în coada coloanei, proiectându-l în automarfarul aflat în faţa acestuia, în urma coliziunii, cel mai serios fiind avariat autoturismul. Din fericire, cele trei persoane aflate în Logan nu au fost, din câte se pare, rănite foarte grav, ieşind pe picioare din autoturism. Totuşi, cele trei persoane au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru a fi supuse unor investigaţii medicale”, a declarat pentru AGERPRES comisar Camelia Tuduce.

Potrivit sursei citate, chiar dacă după primele cercetări, poliţiştii rutieri au ajuns la concluzia preliminară că vinovat de producerea accidentului se face şoferul automarfarului care a lovit din spate Loganul, aceştia continuă cercetările pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul şi cine este vinovat.

”Circulaţia rutieră pe DN7 Arad – Deva s-a reluat în accidentului după ce poliţiştii rutieri şi-au încheiat cercetările, iar autovehiculele avariate au fost scoase de pe carosabil”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. AGERPRES

Leave a reply