Home / Banat / S-a răsturnat cu ATV-ul pe câmp și s-a ales și cu dosar penal

S-a răsturnat cu ATV-ul pe câmp și s-a ales și cu dosar penal

Accident mortal furt combustibil Baile Herculane 053Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată de către Spitalul Municipal Caransebeş cu privire la faptul că la secţia UPU s-au prezentat două persoane care au declarat că s-au răsturnat cu ATV-ul pe câmp, între localităţile Peştere şi Căvăran.
În urma verificărilor efectuate de către Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Constantin Daicoviciu s-a stabilit faptul că un tânăr de 28 ani, în timp ce se deplasa cu un ATV pe câmp, având și un pasager de 34 ani, la aproximativ 3 km de intrare în localitatea Căvăran, s-a răsturnat.
După producerea accidentului cei doi s-au deplasat la Spitalul Municipal Caransebeş unde li s-au acordat îngrijiri medicale, fătă a rămâne internaţi. Grav este faptul că tânărul care conducea ATV-ul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, fără permis.

 

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns