Home / Arad / ALERTĂ! Circulaţia rutieră pe DN69 Timişoara – Arad este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii Orţişoara

ALERTĂ! Circulaţia rutieră pe DN69 Timişoara – Arad este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii Orţişoara

acci

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN69 Arad – Timişoara a revenit la normal în judeţul Timiş. Din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, drumul a fost blocat pe ambele sensuri în zona localităţii Orţişoara. În urma acidentului o persoană a decedat iar alte două au fost rănite grav.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN69 Timişoara – Arad este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii Orţişoara.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul producerii evenimentului.

O persoană a fost rănită grav.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns