criminalist

În dimineaţa zilei de ieri, 28 iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în curtea unui sălaş se află un bărbat decedat.

O echipă complexă de cercetare, coordonată de procurorul criminalist, s-a deplasat l-a locul unde se afla bărbatul și s-a constatat că acesta, în vârstă de 58 ani, prezenta mai multe plăgi la nivelul corpului
În urma investigaţiilor efectuate de către echipa de specialiști a fost identificat și principalul suspect, în vârstă de 60 de ani, care se pare că a băut împreună cu victima chiar cu o zi înaintea incidentului.
Cadavrul victimei a fost transportat la morgă unde în urma efectuării necropsiei se vor stabilii cu exactitate cauzele decesului.
Sub coordonarea procurorului criminalist se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, fiindu-i întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de omor.

 

 

Leave a reply