Home / BĂILE HERCULANE / VIDEO Aproximativ 1.200 de yoghini s-au prins în prima spirală MISA din acest an, la Băile Herculane

VIDEO Aproximativ 1.200 de yoghini s-au prins în prima spirală MISA din acest an, la Băile Herculane

spirala MISA baile Herculane (1)Aproximativ 1.200 de yoghini au fost prezenţi sâmbătă pe Platoul Coronini din Băile Herculane, unde s-au prins în prima spirală din acest an. În comparaţie cu meditaţiile anterioare, de această dată, numărul participanţilor a fost unul redus.

Aproximativ 1.200 de yoghini din 4.000 s-au prins în prima spirală din acest an. Liderul spiritual al yoghinilor, Gregorian Bivolaru, le-a transmis un mesaj audio yoghinilor.

Șase acțiuni speciale au fost pregătite de Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut pentru yoghinii din Tabăra Internațională de yoga de la Băile Herculane ce au culminat cu meditația în spirală Yang.

„Suntem după două decenii de când venim în Herculane, este o tabără extraordinar de frumoasă, mulţumim foarte mult autorităţilor care ne-au sprijinit, ne-am adunat câteva mii de yoghini din foarte multe ţări şi din România”, a spus Costică Cojocaru, purtător de cuvânt tabăra MISA.

De pe urma yoghinilor au profitat și localnicii care au venit cu produse de casă, prăjituri și diverse meniuri vegetariene.

Următoarea spirală va fi pe 30 aprile și va fi o spirală Yin, la care participă doar femeile.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns