Accident mortal furt combustibil Baile Herculane 053La data de 14.04.2013 poliţia oraşului Oraviţa a fost sesizată de către o femeie din localitatea Ilidia, prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că a surprins două persoane care încercau să sustragă ţevi de metal din grădina unui imobil pe care îl are în grijă.
Dar, până să sosească poliția, femeia a făcut greşeala de a surprinde hoți. Aşa că, cei doi, Mitran Marius de  28 ani şi Sleac Gabriela, de 20 ani, au încercat să fugă însă femeia s-a luat după ei, ba şi-a mai strigat şi soţul, fără avea nici o apărare în faţa hoţilor. Surprins de soţul femeii Mitran Marius l-a lovit cu o bară metalică pe bărbat după care au plecat cu un autoturism.

Polițiștii din Bozovici i-au depistat în trafic şi i-au condus la sediul poliţiei pentru cercetări. Mitran Marius a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Judecătoriei Oraviţa cu propunere de arestare preventivă pentru numai 20 de zile, și nu pentru 29, aşa cum este procedura standard. Bărbatul lovit de hoți a fost internat la Spitalul Oraviţa unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Cercetările au arătat că hoții au mai pătruns și în data de 12.04.2013,  prin escaladare, în imobilul părţii vătămate, sustrăgând obiecte metalice în valoare de 500 lei.

Pentru că le-a ieșit, hoții au revenit la proprietatea păgubită, după două zile, dar au avut ghinion fiind surprinși și puși pe fugă. Au fost prinși de polițiști la 80 km de locul tâlhăriei.

„În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi furt calificat“ precizează ag,princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. 

 

Leave a reply