vlcsnap-2013-02-25-21h14m14s157În dimineaţa zilei de 25 februarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras unei femei o sumă de bani.

Apelul a fost dat de către nepotul femeii la aproximativ o oră după ce femeia a fost înşelată de un bărbat cu suma de 1090 lei.

Femeia în vârstă de 58 ani, se afla în sediul unei instituţii bancare pentru a schima suma de 250 euro, când a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a oferit un schimb valutar mai bun. Femeia a acceptat și a ieşit din bancă împreună cu acesta. Bărbatul i-a oferit suma de 1090 lei pe care i-a înmânat-o femeii. Ulterior individul necunoscută i-a cerut femeii banii cu pretextul că-i va mai număra încă o dată şi profitând de neatenţia victimei acesta i-a înapoiat doar suma de 190 lei.

După ce a fost înşelată femeii i s-a făcut rău, fiind transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea suspectului.

Comments

Leave a reply