Home / Banat / ATENȚIE LA ESCROCI! O femeie a fost păcălită chiar în fața unei bănci

ATENȚIE LA ESCROCI! O femeie a fost păcălită chiar în fața unei bănci

vlcsnap-2013-02-25-21h14m14s157În dimineaţa zilei de 25 februarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras unei femei o sumă de bani.

Apelul a fost dat de către nepotul femeii la aproximativ o oră după ce femeia a fost înşelată de un bărbat cu suma de 1090 lei.

Femeia în vârstă de 58 ani, se afla în sediul unei instituţii bancare pentru a schima suma de 250 euro, când a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a oferit un schimb valutar mai bun. Femeia a acceptat și a ieşit din bancă împreună cu acesta. Bărbatul i-a oferit suma de 1090 lei pe care i-a înmânat-o femeii. Ulterior individul necunoscută i-a cerut femeii banii cu pretextul că-i va mai număra încă o dată şi profitând de neatenţia victimei acesta i-a înapoiat doar suma de 190 lei.

După ce a fost înşelată femeii i s-a făcut rău, fiind transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea suspectului.

About admin

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

One comment

Lasă un răspuns