afis Xland Music Festival (1)Primul festival de muzică comercială organizat la Timișoara poartă marca XLand și îi aduce în orașul de pe Bega pe cei mai tari artiși ai momentului.

Sâmbătă, 9 martie de la ora 21.00, la Centrul Regional de Afaceri are loc XLand Music Festival. Un maraton de muzică de top, care va dura 8 ore. Sunt aproape 20 de artiști și  o vedetă Playboy pe scenă, care îi prezină.

Prima ediție Xland Music Festival (un eveniment al casei de producție Xland) îi urcă  pe aceeași scenă pe: Antonia, Guess Who, Corina, Raluka, X Avenue, Feli Donose, Silviu Pașca, Dgentleman, Victor Diaz, James Braddock, Maryliss, Benito, DJ Zhanna (singura DJ-ița topless din vestul României), Boyfriend, Geo Da Silva și Mars Holey. Show-ul va fi prezentat de Cosmina Păsărin.

Xland este cel mai nou studio profesionist de producţie muzicală din Timișoara. Este un loc în care se descoperă noi talente și care se adresează în principal artiștilor, compozitorilor și DJ-ilor.

Studioul a fost deschis în 2012 de Francesco Delgado şi Jimmy D’Azzaro, doi DJ-i și producători cu experienţă. Cel mai nou ”produs” al acesora colorează deja zona muzicii comerciale, cu o DJ-iță blondă care mixează topless, DJ Zhanna.

Leave a reply