Home / Banat / BIZARUL JAF DE LA OȚELU ROȘU

BIZARUL JAF DE LA OȚELU ROȘU

downloadExistă un cerc de suspecți în cazul furtului seifului  ce cântărea o tonă și care era plin cu bani.  Anchetatorii au un indiciu deoarece unul dintre suspecți n-a răspuns foarte corect când a fost supus anchetei și se pare că este un apropiat al familliei Conform unor întrebări pe care și le pun jurnaliștii s-a ajuns la concluzia că jaful este unul bizar, pe de-o parte din cauza faptului că nimeni n-a auzit când acel seif, care era destul de greu, a fost cărat pe niște țevi, din garajul păgubitului,  iar pe de altă parte apare întrebarea ce căuta o sumă atât de mare într-un seif ținut în garaj și de ce banii nu erau în bancă? Se poate ca în curând cei pe care i-a condus să-i bată la ușă pentru a le justifica acei bani.

Cert este că hoții au acționat în mai multe zile, soții Lupșac fiind în vacanță timp de 12 zile.

Mai rămâne o întrebare la care se caută răspuns: cum au deshis hoții seiful deoarece cifrul nu este cunoscut decât de proprietar și de soția acestuia?

Se pare că și ”bogații plâng”, căci în ultima perioadă familia Lupșac a avut parte de trei evenimente extrem de neplăcute: soțul și-a pierdut slujba, soția a avut un accident din care a scăpat dar mașina a fost grav avariată și  acest jaf, care i-a lăsat fără aproape 2 miliarde de lei.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns