Home / Banat / BIZARUL JAF DE LA OȚELU ROȘU

BIZARUL JAF DE LA OȚELU ROȘU

downloadExistă un cerc de suspecți în cazul furtului seifului  ce cântărea o tonă și care era plin cu bani.  Anchetatorii au un indiciu deoarece unul dintre suspecți n-a răspuns foarte corect când a fost supus anchetei și se pare că este un apropiat al familliei Conform unor întrebări pe care și le pun jurnaliștii s-a ajuns la concluzia că jaful este unul bizar, pe de-o parte din cauza faptului că nimeni n-a auzit când acel seif, care era destul de greu, a fost cărat pe niște țevi, din garajul păgubitului,  iar pe de altă parte apare întrebarea ce căuta o sumă atât de mare într-un seif ținut în garaj și de ce banii nu erau în bancă? Se poate ca în curând cei pe care i-a condus să-i bată la ușă pentru a le justifica acei bani.

Cert este că hoții au acționat în mai multe zile, soții Lupșac fiind în vacanță timp de 12 zile.

Mai rămâne o întrebare la care se caută răspuns: cum au deshis hoții seiful deoarece cifrul nu este cunoscut decât de proprietar și de soția acestuia?

Se pare că și ”bogații plâng”, căci în ultima perioadă familia Lupșac a avut parte de trei evenimente extrem de neplăcute: soțul și-a pierdut slujba, soția a avut un accident din care a scăpat dar mașina a fost grav avariată și  acest jaf, care i-a lăsat fără aproape 2 miliarde de lei.

About elena.frant

Check Also

Vine iarna! Cod galben de ninsori în 11 judeţe, de vineri până sâmbătă la prânz

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile şi au emis o avertizare cod galben de …

Lasă un răspuns