Explozie bloc garsoniere al gugu resita elicopter smurd subprefec inspectie (55) La sala de protocol a Cabinetului Prefectului de Caraș-Severin au avut loc două ședințe importante pentru județ. Prima ședință a avut loc de la ora 10:00 și a tratat în principal problemele persoanelor vârstnice, iar a doua a avut loc la prânz și a fost axată pe dialogul social.

În prima ședință, principalele subiecte discutate au fost activitatea Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor de pe raza județului și activitățile desfășurate de Inspectoratul de Poliție Caraș-Severin. Nu au fost dezbătute probleme foarte mari legate de cele două subiecte, ci doar au fost punctate anumite sugestii pentru o desfășurare mai eficientă.
La a doua ședință, centrul discuțiilor au fost elevii cu situații material precară, dar și cei din categoria minorităților sociale. În ședința următoare va fi abordat subiectul legii sănătății și raportul inspecțiilor comandate de instituția prefectului în spitale și alte unități sanitare.

Comments

Leave a reply