Home / Banat / Violență în Văliug

Violență în Văliug

În data de 9 noiembrie., ora 01.00, Postul de Jandarmi Montani Crivaia a fost sesizat despre faptul că în centrul localităţii Văliug are loc o altercaţie între două persoane.

Jandarmii montani, s-au deplasat la faţa locului, unde în urma verificărilor efectuate au constat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice un tânăr de 26 ani, domiciliat în comuna Văliug, l-a agresat fizic, lovindu-l cu pumnii şi cu un obiect contondent, în cap, pe un alt bărbat. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru investigaţii medicale. 

Jandarmii au întocmit persoanei în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru comiterea infracţiunii de  „Lovirea sau alte violenţe”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor, a declarat putătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș- Severin.

 

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns