Se pare că de când cu seceta gugulanii au renunțat să mai cultive cartofi ori porumb și au trecut pe cannabis. Procurorii DIICOT au descins astăzi la Caransebeș și Domașnea în cadrul Operaţiunii ,,MILION” având ca obiect un grup infracţional specializat în cultivarea şi distribuirea de droguri de risc  cu sprijinul direct al S.I.P.I. Caraş-Severin. Au fost efectuate un număr de 7 descinderi, la locuinţele unor tineri suspectaţi de astfel de activităţi infracţionale.

Andrei Ion, capul rețelei i-a șocat pe mascați, care au găsit la el acasă 5 săbii și 20 de cuțite. Acesta întrebat de ziariști la intrarea în parchet dacă recunoaște ceva a recunoscut că s-au găsit droguri la el la domiciliu, pe care spune că le avea pentru consumul propriu.

Au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. –Biroul Teritorial Caraş-Severin 11 persoane faţă de care se efectuează cercetări pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fapte pedepsite cu până la 15 ani inchisoare. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate au fost descoperite aproximativ 80 de doze de droguri pregătite pentru a fi distribuite precum şi bunuri folosite la consumul de droguri. Faţă de trei persoane  au fost emise ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

Leave a reply