Emanuel Florin Vlăsceanu, un tânăr de 17 ani din Reșița, nici nu a așteptat să ajungă la majorat până s-a apucat de tâlhărit femei pe stradă. Acesta, ajutat de Cosmin Păcurariu, de 19 ani, trecea prin fugă pe lângă fete sau femei ce avea bijuterii de aur la gât, le smulgea și se făcea nevăzut. Dar, cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, până la urmă ambii au sfârșit în mâna polițiștilor, care i-au propus Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit polițiștilor, numai pe data de 5 octombrie aceștia au comsi două tâlhării la Reșița. Dar, în septembrie și octombrie, polițiștii îi acuză pe cei doi tineri că au tâlhărit nu mai puțin de șapte femei, pe care le-au lăsat fără bijuteriile purtate la gât.

Cei doi își recunosc faptele de tâlhărie de care sunt acuzați de către polițiști și spun că regretă cele făcute. Faptele celor doi nu sunt justificate de starea lor socială, aceștia provenind din familii cu venituri medii și cu stare socială normală. Chiar la această oră la Judecătoria Reșița sunt audiați cei doi, urmând ca magistrații să decidă dacă aceptă propunerea parchetului, de arestare preventivă a celor doi tineri pentru 29 de zile.

Leave a reply