35 de autovehicule au fost ridicate de polițiștii locali până în momentul de față. Chiar săptămâna aceasta, oamenii legii au desfășurat o acțiune de genul acesta pe o stradă din Reșița, împreună cu angajații Direcției de Întreținere a Patrimoniului.
În Reșița sunt tot mai multe autovehicule abandonate. Polițiștii locali încearcă să identifice proprietarii, să-i someze și, în final, să ridice mașinile de pe domeniul public. Săptămâna aceasta a avut loc o astfel de acțune a oamenilor legii pe o stradă din Reșița. Un locatar a sesizat organele competente cu privire la o mașină din spatele blocului său, care în ultima perioadă a fost folosită drept adăpost, de oamenii străzii. Proprietarul autovehiculului a fost somat de către poliţişti,dar fără răspuns.
 De la începutul anului ,au fost ridicate 35 de autovehicule care au fost scoase din uz sau ocupau fără rost un loc de parcare. 32 dintre ele au fost luate de proprietari iar 3 mașini au fost ridicate de către muncitorii de la Direcția de Întreținere și Administrare a Patrimoniului, în baza dispozițiilor date de edilul orașului Mihai Stepanescu.

Leave a reply