Parada motocicliștilor Guerilla Motors la Reșița VIDEO

Parada motocicliștilor Guerilla Motors la Reșița VIDEO

Finalul campaniei din Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, a aparţinut cailor putere ai vehiculelor pe două roţi, conduse cu îndemânare de membrii asociaţiei Guerilla Motors într-o paradă care a avut loc în municipiul Reşiţa ieri, 29 septembrie a.c.

Este cea de-a doua Săptămână a Prevenirii Criminalităţii când parada motocicletelor a încântat privirile cetăţenilor şi „motoarele” au fost admirate mai ales de pasionaţii acestui sport: motociclismul.

Colaborarea dintre motociclişti şi poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin este una fructuoasă şi datorită scopului comun al ambelor părţi: siguranţă rutieră, dar mai ales respect în trafic.

„Împarte drumul! Alege viaţa!” este mesajul pe care, atât cavalerii pe două roţi, cât şi oamenii legii au dorit să îl transmită conducătorilor de vehicule, prin împărţirea de materiale cu caracter preventiv.

Cu această activitate s-a încheiat campania Săptămâna Prevenirii Criminalităţii în judeţul nostru, însă acţiunile poliţiştilor desfăşurate în colaborare cu alte asociaţii sau organizaţii se vor regăsi în calendarul ambelor „tabere” pe parcursul întregului an.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )