Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, cu sprijinul S.R.I. Timis, D.G.I.P.I. – Timis si al lucratorilor din cadrul I.J.J. Timis, au efectuat mai multe perchezitii domiciliare in diferite locatii de pe raza judetului Timis, in cadrul unei actiuni complexe, avand ca obiectiv prevenirea si combaterea contrabandei cu produse accizabile.

Azi dimineata, in jurul orei 06.00, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara si lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis au descins in mai multe locatii din municipiul Timisoara, Sanandrei si Pesac, in cadrul unei actiuni de combatere a contrabandei cu tigari.

Au fost efectuate 12 perchezitii domiciliare in vederea descoperirii unor locatii despre care existau suspiciuni ca aveau depozitate tigari de contrabanda spre a fi valorificate in mod ilegal. Cu aceasta ocazie au fost descoperite 1.096 pachete de tigarete de contrabanda si diverse sume de bani: 38.783 lei, 15.705 euro si 7.500 forinti.

Cantitatea de tigari, diferite marci, a fost indisponibilizata in Camera de corpuri delicte a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

In prezent, sunt cercetate 11 persoane suspecte de implicarea in activitati de contrabanda cu tigari.

Cercetarile continua, cei in cauza fiind prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in vederea audierii de catre procurorul de caz si luarii masurilor ce se impun.

Leave a reply