Lăsat liber de către magistrații Curții de Apel Timișoara, Iancu Simion Simi este totuși eliberat condiționat, pe cauțiune, având interzis dreptul de a participa la adunări publice. Cu toate acestea Împăratul a sunat adunarea și a convocat toată floarea ”PDL”, mai puțin pe actualul președinte al PDL Oțelu Roș, Dragoș Enache.

Cum, printre altele discutate, Simi a asigurat că va primi și un colegiu de deputat. Cum și în documentul prezentat de www.pressalert.ro și www.argument-cs.ro figura această posibilitate, începem să ne întrebăm dacă nu cumva Simi va reveni în viața politică?

Dacă va fi așa, sigur nu la PDL, asta pentru că statutul actual al PDL prevede explicit că orice membru cu dosar penal este suspendat din partid până la pronunțarea unei sentințe definitive. Cel mai probabil, Simi va candida pe listele USL, fapt pentru care și apare pe documentul cu împărțirea deconcentratelor între PSD și PNL.

Și tot ca o încălcare a condițiilor eliberării pe cauțiune, Simi și Anculia au participat la nunta Soranei Frunzăverde, deși Legea prevede clar că persoanele eliberate condiționat, nu au voie să participe la adunări publice.

Leave a reply