Nicuşor Vasilescu, preşedintele interimar al PDL Caraş-Severin, ne-a făcut unele dezvăluiri privind conflictul ivit în sânul organizaţiei democrat-liberalilor din judeţ, în urma căreia 4 membri din conducerea PDL Reşiţa au fost daţi afară din partid.

În legătură cu acest subiect, Nicuşor Vasilescu a declarat: „Organizaţia PDL Reşiţa, condusă, înainte de alegerile locale de preşedintele Viorel Blajovan, a obţinut un scor foarte slab la alegeri. Organizaţia a obţinut numai un singur mandat de consilier local, cel de-al doilea mandat fiind obţinut la redistribuire. Aceasta, în vreme ce PP-DD a obţinut 5 mandate! Un scor dezastruos pentru noi. Era normal ca acest rezultat slab să atragă critici din partea organizaţiei judeţene, însă domnul Blajovan şi echipa lui nu au înţeles acest lucru şi au continuat să ne dea sfaturi. Eu nu ţineam neapărat să conduc organizaţia judeţeană, îmi ajungeau problemele de la primăria Băile Herculane, puteam să vin la Reşiţa, să beau o cafea, să aflu directivele şi să-mi văd de treabă. Dar, am dorit să mă implic pentru a nu lăsa partidul să cadă sub 10 la sută, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, la Reşiţa. Se pare că Blajovan şi câţiva dintre colegii lui de la Reşiţa nu au putut să suporte că eu conduceam partidul de la Băile Herculane. Aşa că au suportat sancţiunea organizaţiei. Au fost excluşi absolut motivat şi statutar”.

Nicuşor Vasilescu a mai precizat că Blajovan a avut o atitudine arogantă şi înainte de alegeri, când a ţinut să fie plasat primul pe lista pentru Consiliul Local Reşiţa: „Nu era normal acest lucru, deoarece normal ar fi fost ca cel care candidează pentru postul de primar să fie pe primul loc. El a ţinut să fie primul şi, până la urmă, am cedat. Dar, s-a văzut ce rezultat slab a obţinut pentru Consiliul Local. Mie îmi pare rău de Adrian Doxan, care părea un om valoros şi fidel partidului, dar, după cum s-a comportat ulterior s-a dovedit că nu a fost aşa”.

Citește mai multe pe www.argument-cs.ro: http://www.argument-cs.ro/content/nicu%C5%9For-vasilescu-pre%C5%9Fedintele-pdl-cara%C5%9F-severin-face-dezv%C4%83luiri

Leave a reply