Home / Caraş-Severin / EXCLUSIV Turiști captivi pe insula Ostrov, salvaţi de poliţiştii de frontieră

EXCLUSIV Turiști captivi pe insula Ostrov, salvaţi de poliţiştii de frontieră

Un echipaj naval al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorul Politiei de Fontiera Moldova Veche a intervenit pentru a salva două persoane, cetăţeni români, care se aflau pe o insula în mijlocul Dunării şi care, din cauza vremii nefavorabile şi a valurilor mari, se aflau în imposibilitate de a se întoarce la mal.

 

In dimineaţa zilei de 02.09.2012, în jurul orei 10.00, un localnic din Moldova Veche a solicitat ajutorul Poliţiei de Frontieră din Caraş-Severin pentru a interveni la salvarea a doi cetăţeni români care au rămas izolaţi pe insula Ostrov, situată pe direcţia localităţii Moldova Veche.

Persoana care a solicitat ajutorul transportase, in urma cu o zi, cu barca pe Dunăre, cele două persoane, un bărbat de 38 ani şi mama sa, în vârstă de 60 ani, ambii domiciliaţ in Timisoara. Cei doi timişoreni s-au instalat cu un cort pe insula Ostrov, unde intenţionau să desfăşoare activităţi de pescuit.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a valurilor mari, barcagiul nu a mai putut sa-i recupereze pe cei doi, motiv pentru care a solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră.

Un echipaj naval al Politiei de Frontiera s-a deplasat în zonă şi a intervenit cu ambarcaţia din dotare pentru a-i prelua pe cei doi pescari, acestia fiind transportati în condiţii de siguranţă la mal, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

About admin

Check Also

CSM Reșița împlinește 96 de ani

Clubul fanion al Reșiței aniversează astăzi 96 de ani și pasiune în jocul cu balonul …

Lasă un răspuns