Astăzi, 1 septembrie a.c., în jurul orei 12.15.,Dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie a fost anunţat de producerea unei explozii îngarsoniera cu numărul 20 de la blocul de locuinţe nr.1, scara 1, situat peAleea Gugu, din municipiul Reşiţa.
Echipele de intervenţie ale E.ON Gaz Distribuţie s-audeplasat de urgenţă la faţa locului şi au luat toate măsurile de siguranţă,fiind totodată sistată alimentarea cu gaze naturale a imobilului. Echipele noastre au efectuat verificările amănunţiteale reţelei stradale de distribuţie a gazelor naturale, în urma cărora s-aconstatat că nu sunt scurgeri de gaze.  Potrivit primelor investigaţii efectuate de cătreechipa de cercetare abilitată cauza cea mai probabilă a exploziei esteacumularea de gaze de la instalaţia interioară de gaz din garsoniera nr. 20, pefondul unor intervenţii neautorizate făcute de proprietar la aceastăinstalaţie.  Echipa abilitată continuă cercetările pentru a stabilicu exactitate cauzele care au generat acumularea de gaze naturale îngarsonieră.

Departament Comunicare Corporatistă, E.ON România

Mai trebuie precizat că, la locul exploziei, a ajuns și subprefectul Ioan Anton Paulescu pentru a vedea dimensiunile tragediei, asta pentru că prefectul Silviu Hurduzeu lipsește, fiind la București, la nunta fiicei lui Ioan Mocioalcă, nuntă la care naș este chiar Victor Ponta.

Leave a reply