Mădălina, o fetiță cu deficiențe de comunicare din satul Șopotul Vechi a dispărut de zile bune de la un sălaș al familiei, unde era împreună cu mama și tatăl său. De zile bune polițiștii și sătenii o caută, dar pentru că strădania lor n-a dat rezultat au cerut sprijinul polițiștilor de frontieră care au venit cu câini de urmă și camere de termoviziune, pentru a o găsit pe fetița dispărută.

O adolescentă  de 15 ani din Șopotu Vechi  este dată disparută din data de 14 august, când  minora se afla cu parinții ei la sălașul unde aceștia lucrau pământul. Aceasta a profitat de neatenția lor , a plecat de la sălaș  și nici nu s-a mai întors. Mai grav este faptul că tânara are probleme de comunicare și de orientare în spațiu.Părinții îngrijorați, au anunțat polițiștii care și în prezent alături de săteni, jandarmi , pădurari și polițiști de frontieră o caută pe adolescenta disparută.

Sălaşul de la care a dispărut micuța era la locul numit „Curmătura Bârzului”, situat la circa10 kmde localitatea Şopotu Vechi. Ea a plecat voluntar din sălaş, în jurul orelor 18.00, fără a se mai întoarce. După căutări de câteva zile, de astăzi,  pe lângă efectivele de poliţişti şi jandarmi au venit în ajutor  2 echipaje din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin cu aparatură de termoviziune, pompieri de la Inspectoratulpentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin, 2 câini de urmă, 2 câini de însoţire, precum şi lucrători din cadrul Ocolului Silvic Bozovici şi Ocolului Silvic Sasca-Montană.

Căutările sunt îngreunate datorită faptului că suprafața este foarte mare, terenul este   accidentat şi in zona este multa vegetatie.Mai mult decat atat minora este necomunicativă şi nu are orientare în spaţiu.

 

REPORTER Cristian Franț

IMAGINE Poliția de Frontieră/Cristian Franț

Leave a reply