Echipa HC Caraș-Severin a reușit să realizeze câteva transferări extrem de importante, pentru un lot cu mari deficiențe, dar și cu mult mai puțini bani decât pe vremea când Bojan Butulija era lider la salarii în această echipă. Cu un buget mai redus și fără miză europeană în acest sezon, HC Caraș-Severin și-a întărit înainte de toate poarta. Era și necesar după ce Cristi Antonaru a terminat contractul cu HC Caraș-Severin și a semnat cu Poli. Cu banii, serioși, rămași din salariul ce îi era plătit portarului ce adusese echipei Cupa României, Omer a putut să-și aducă la echipă 2 portari: Andrei Iulian (nr. 82) și Emilian Marocico (12). Împreună cu Paloma, cei trei se vor bate pentru buturile echipei. ”Asta mi-am dorit să fie competiție la poartă, portarii să fie determinați să apere cât mai bine, pentru a fi titularizați și în partida următoare” a mărturisit Aihan Omer.

De departe cel mai reușit transfer al sezonului este revenirea lui Ghiță Irimescu, furat de ”Turc” de la HCM Constanța. După două sezoane în care a evoluat la HCM Constanţa şi a câştigat două titluri de campion, Ghiţă Irimescu revine la CS Caraş Severin. Irimescu a semnat un contract valabil pe două sezoane cu bănăţenii, echipă pentru care a mai evoluat în perioada 2006-2009, timp în care a câştigat de trei ori Challenge Cup, dar pe care a părăsit-o în urma problemelor financiare pe care le-a avut.

Demis Grigoras

Pentru Caraş Severin este al patrulea transfer al verii, după Emilian Marocico, Iulian Andrei şi Demis Grigoraş, care a evoluat sezonul trecut sub formă de împrumut.

Cât privește jucătorii cu probleme, Rică Pârâianu nu a jucat la acest turneu amical, stând doar pe bancă, dar Omer dă asigurări că Rică este refăcut și apt de joc. Intervenție chirurgicală a avut și Adi Petrea, care a jucat la turneu, dar s-a văzut clar că îi ripsește forța aruncării și că încă mai are mici probleme la braț. O accidentare ceva mai problematică are și Florin Cuciula, nici el ne intrând pe teren la turneul amical. Omer spune însă că toți trei se vor reface până la debutul campionatului și că se va putea baza pe ei în debutul Ligii Naționale.

Comments

  1. STEMUL OCULT GLOBALISTO-SIONIST CARE NE-A INROBIT RELIGIOS,ECONOMIC SI ADMINISTRATIV . DA DOAR CIRC NU SI PAINE IN GETO-DACIA AU VENIT NUMEROSI ARTISTI INTENS PROMOVATI DE PRESA AUDIO-VIZUALA ASERVITA SISTEMULUI PENTRU A DISTRAGE ATENTIA OAMENILOR DE LA GRAVELE PROBLEME ECONOMICE SI SOCIALE. IN ROMANIA GETO-DACIA UN OM CASTIGA INTR-O LUNA DE MUNCA(sclavie) 700 RON BANI CARE II ASIGURA DOAR TIGARILE PT ACEA LUNA.

Leave a reply