Home / Banat / EXCLUSIV VIDEO Curse ilegale de mașini pe Bd Republicii din Reșița

EXCLUSIV VIDEO Curse ilegale de mașini pe Bd Republicii din Reșița

Polițiștii de la Serviciul Rutier au înregistrat pe aparatul radar curse ilegale de mașini pe cel mai mare bulevard al Reșiței. Oamenii legii le-au făcut o surpriză celor doi șoferi ce au depășit serios limita de viteză și i-au oprit chiar în timpul așa-zisei curse.

Agenții de circulație din cadrul Biroului Rutier Reşiţa, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza municipiului, pe timp de noapte, cu aparatul video-radar din dotare, au surprins două autoturisme circulând în paralel, cu viteză excesivă. Autoturismele respective circulau pe B-dul Republicii, din direcţia Staţia Peco Mol către Renk, fiind înregistrate de aparatul video-radar cu viteza de113 km/hfiecare, acestea fiind conduse de către Y.G.I. în vârstă de 31 ani respectiv R.I. în vârstă de 24 ani, ambii din Reşiţa.

Pe numele celor doi conducători auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Participarea, în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, totodată fiindu-le reţinute şi permisele de conducere.

 

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns