Polițiștii de la Serviciul Rutier au înregistrat pe aparatul radar curse ilegale de mașini pe cel mai mare bulevard al Reșiței. Oamenii legii le-au făcut o surpriză celor doi șoferi ce au depășit serios limita de viteză și i-au oprit chiar în timpul așa-zisei curse.

Agenții de circulație din cadrul Biroului Rutier Reşiţa, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza municipiului, pe timp de noapte, cu aparatul video-radar din dotare, au surprins două autoturisme circulând în paralel, cu viteză excesivă. Autoturismele respective circulau pe B-dul Republicii, din direcţia Staţia Peco Mol către Renk, fiind înregistrate de aparatul video-radar cu viteza de113 km/hfiecare, acestea fiind conduse de către Y.G.I. în vârstă de 31 ani respectiv R.I. în vârstă de 24 ani, ambii din Reşiţa.

Pe numele celor doi conducători auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Participarea, în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, totodată fiindu-le reţinute şi permisele de conducere.

 

Leave a reply