eMAG.ro

În această dimineaţă, au fost efectuate 18 percheziţii în Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin şi Bihor la locuinţele mai multor persoane suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc. De asemenea, au fost puse în executare 32 de mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane implicate în cauză.
În această dimineaţă, poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul B.C.C.O. Timişoara şi procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, împreună cu poliţişti din cadrul S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraş-Severin, B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antidrog, B.C.C.O. Craiova – Serviciul Antidrog, B.C.C.O. Alba – S.C.C.O. Hunedoara, beneficiind de sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Intervenţii Rapide – I.P.J. Timiş, al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile Timişoara şi Craiova şi al inspectoratelor judeţene de jandarmi Hunedoara şi Bihor, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin şi lucrătorilor Direcţiei Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, cu o echipă chinologică, au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea grupării infracţionale.

Astfel, au fost efectuate 18 percheziţii domiciliare (13 în Municipiul Timişoara, două în Judeţul Arad şi câte una în judeţele judeţele Hunedoara, Judeţul Caraş-Severin şi Oradea ) şi au fost puse în executare 32 de mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane implicate în cauză.

În fapt, 11 persoane, sunt suspectatate că sunt implicate în mod direct în activităţi de trafic de droguri de risc şi mare în Timişoara, Arad, Oradea, Petroşani, Caransebeş şi Oraviţa şi că au legături infracţionale cu dealeri din localităţile mai multor judeţe din vestul şi sudul ţării.

Totodată, s-a stabilit că alţi 7 suspecţi sunt implicaţi în comitera infracţiunilor de complicitate la trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc.

Comments

  1. Eric Egbe Tabe says:

    Vreau să informeze DIICOT că există un cetăţean din Camerun naed SYMPLICE NGIFO FOTIO care a fost de viaţă în România în ultimii patru ani, el este rezident în Bucureşti, el se uită şi ajutându-africani rămâne neschimbată assylum centrul de la Bucuresti pentru a croos ilegal frontiera desuma de 800euros la 1000euros.He este bine vorbind în română, franceză, iar limbile engleză, vieţile sale patrner din Arad numite Republicii Moldova, pe care o folosesc pentru a închiria maşini şi să ia africnas din toata frontiera de a Hungary.He este, de asemenea, implica în lundary bani. şi în prezent, el este dorit de Procuror de DIICOT în Timisoara.he este încă foarte mult activă a obţine, de asemenea, franceze, germane, britanice paşapoarte pe care le dau la aceste imigranţilor de a utiliza pentru a trece graniţa în Ungaria.

Leave a reply