Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul   B.C.C.O.  Alba Iulia si S.C.C.O. Hunedoara efectuează 54 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Hunedoara, Suceava, Bihor, Arad şi Timiş.

        Acţiunea vizează destructurarea unui grup infracţional organizat, constituit din 54 de persoane, membrii grupării obţinând beneficii financiare substanţiale din comercializarea ilegală de ţigarete provenite din contrabandă.

        Liderii grupării sunt membrii familiei PETRIŞOR, din zona Văii Jiului, care, utilizând  o societate comercială pe care o deţin în localitatea Vulcan, aprovizionează întreaga zonă cu importante cantităţi de ţigarete provenind din Republica Moldova, Serbia şi Ucraina.

        Membrii grupării   utilizează autovehicule având elemente de caroserie şi şasiu modificate, prin confecţionarea unor compartimente secrete, pentru transport şi distribuie ţigaretele fie stradal, în zone aglomerate, în pieţe agroalimentare, fie prin intermediul unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de comerţ aparent legale.

        Prejudiciul cauzat prin activitatea infractională este estimat la suma de 2.500.000 lei.

        La sediul D.I.I.C.O.T.  vor fi conduse 50 de  persoane în vederea audierii, urmând ca după finalizarea audierilor să fie dispuse măsurile legale în cauză.

Comments

  1. Eric Egbe Tabe says:

    Vreau să informeze DIICOT că există un cetăţean din Camerun naed SYMPLICE NGIFO FOTIO care a fost de viaţă în România în ultimii patru ani, el este rezident în Bucureşti, el se uită şi ajutându-africani rămâne neschimbată assylum centrul de la Bucuresti pentru a croos ilegal frontiera desuma de 800euros la 1000euros.He este bine vorbind în română, franceză, iar limbile engleză, vieţile sale patrner din Arad numite Republicii Moldova, pe care o folosesc pentru a închiria maşini şi să ia africnas din toata frontiera de a Hungary.He este, de asemenea, implica în lundary bani. şi în prezent, el este dorit de Procuror de DIICOT în Timisoara.he este încă foarte mult activă a obţine, de asemenea, franceze, germane, britanice paşapoarte pe care le dau la aceste imigranţilor de a utiliza pentru a trece graniţa în Ungaria.

Leave a reply