Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată  a inculpatului CORA VASILE sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur.

La data de 29.05.2010, în jurul orei 1730, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Timişoara, inculpatul a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea sa şi avarierea a două autovehicule. În acest context, întrucât emana miros de alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcool-test care a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a rezultat faptul că acesta avea în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,20 g/l alcool pur la ora 1955, respectiv 1,00 g/l la ora 2055. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Un alt caz a dus la trimiterea în judecată,  a inculpatului CATANA MIRCEA DAN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur şi părăsirea locului accidentului.

La data de 7.07.2010, în jurul orei 0115, inculpatul a condus un autoturism  pe o stradă din municipiul Timişoara, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs un accident soldat cu rănirea unei persoane, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea politiei.

După depistarea inculpatului, cu ocazia testării inculpatului cu aparatul etilo-test, acesta a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie rezultă că, la ora 0500, inculpatul avea o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur, respectiv 1,10 g/l la ora 0600.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

            Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului RUSU CONSTANTN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur.

Probatoriul administrat în cauză în cursul urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 19.11.2011, în jurul orei 0330, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Timişoara, inculpatul a fost oprit pentru un control de rutină şi, întrucât emana miros de alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcool-test care a indicat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a rezultat că acesta avea în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,90 g/l alcool pur la ora 0400, respectiv 1,75 g/l la ora 0500.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului VASIESCU CEZAR STAFEN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste 80 g/l alcool pur.

Probatoriul administrat în cauză în cursul urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 22.02.2011, în jurul orei 0151, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Timişoara, inculpatul a fost oprit pentru un control de rutină şi, întrucât emana miros de alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcool-test care a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a rezultat că acesta avea în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,50 g/l alcool pur la ora 0320, respectiv 1,40 g/l la ora 0420.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Leave a reply